Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Nieuwe cursussen September

Nieuwe cursussen September – Wil je je goed voorbereiden op het staatsexamen of het inburgeringsexamen? Zoek je manieren om je Nederlands te verbeteren en beter te integreren in de Nederlandse samenleving? Hamrah biedt vanaf 2 september nieuwe taalcursussen aan die je hierbij helpen. Of je nu kiest voor een online cursus, een fysieke cursus, of een privéles, wij hebben de juiste optie voor jou. Onze docenten spreken ook jouw moedertaal, wat je leerervaring nog beter maakt.

Online Taalcursussen

Onze online taalcursussen starten op 2 september en zijn ideaal als je flexibel wilt leren. Deze cursussen helpen je bij je voorbereiding op het staatsexamen en het inburgeringsexamen, en verbeteren je Nederlands op alle niveaus.

Voordelen van onze online taalcursussen:

Flexibiliteit: Leer wanneer en waar het jou uitkomt.

Altijd toegang: 24/7 toegang tot cursusmateriaal en opnames van lessen.

Ondersteuning: Directe toegang tot ervaren taaldocenten en mentoren via ons online platform.

Vraag je je af hoe je je goed kunt voorbereiden op het staatsexamen of het inburgeringsexamen? Onze online taalcursussen bieden uitgebreide voorbereidingsmaterialen, oefenexamens en persoonlijke begeleiding. Voor slechts €16 per uur krijg je de beste voorbereiding mogelijk. De totale cursusduur is 90 uur.

Fysieke Taalcursussen, Nieuwe cursussen September

Onze fysieke taalcursussen beginnen ook op 2 september en vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland. Deze cursussen zijn perfect als je liever face-to-face leert en direct contact wilt hebben met docenten en medestudenten.

Wat kun je verwachten van onze fysieke taalcursussen:

Interactie: Directe interactie met docenten en medestudenten voor een betere leerervaring.
Oefensessies: Praktische sessies om je taalvaardigheden te verbeteren en je voor te bereiden op examens.
Netwerken: Mogelijkheden om te netwerken met andere cursisten en docenten.

Hoe bereid ik mij goed voor op het staatsexamen of inburgeringsexamen? Onze fysieke taalcursussen bieden intensieve begeleiding en ondersteuning. Onze docenten spreken ook jouw moedertaal, wat de begeleiding nog effectiever maakt. De kosten voor deze cursussen zijn €16 per uur en de totale cursusduur is 90 uur.

Privé Taalcursussen

Als je op zoek bent naar een meer gepersonaliseerde leerervaring, bieden wij ook privé taalcursussen aan die starten op 2 september. Deze cursussen zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke leerbehoeften en bieden de meest gerichte ondersteuning. Nieuwe cursussen September

Waarom kiezen voor onze privé taalcursussen:

Persoonlijke aandacht: Eén-op-één begeleiding voor maximale leerresultaten.

Op maat gemaakt: Cursusinhoud aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen.

Flexibele planning: Lessen gepland op tijden die jou het beste uitkomen.

Wil je weten hoe je je goed kunt voorbereiden op het staatsexamen of inburgeringsexamen? Onze privé taalcursussen bieden de meest gepersonaliseerde en effectieve voorbereiding. Onze docenten spreken jouw moedertaal, wat zorgt voor een nog betere leerervaring. De kosten voor privélessen zijn €16 per uur en de totale cursusduur is 90 uur.

Waarom kiezen voor Hamrah?

Bij Hamrah zorgen we voor de beste leerervaring. Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en spreken jouw moedertaal, wat het leren makkelijker maakt. We begrijpen de uitdagingen waar je voor staat en helpen je deze te overwinnen.

Schrijf je in!

Schrijf je vandaag nog in voor onze taalcursussen die starten in september en zet de eerste stap naar succes bij het staatsexamen of inburgeringsexamen! Voor meer informatie en om je in te schrijven, bezoek onze website. Mis deze kans niet en meld je nu aan!

Bij Hamrah zijn we toegewijd aan jouw succes. Met onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van nieuwkomers, zijn we jouw perfecte partner in dit leerproces. Samen maken we jouw toekomst in Nederland succesvol.

Contact Hamrah

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar het nummer 06 45 20 66 65 of stuur een e-mail naar info@hamrah.nl.

nederlandse les rotterdam
Scroll to Top