Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Top 3 taalscholen van Nederland

Hamrah behoort tot de top 3 taalscholen van Nederland.

Hamrah is een taal en vaardigheden trainingscentrum met Blik op Werk en NRTO keurmerken. Tevens is Hamrah een gecertificeerd trainingscentrum voor 3D modelling.
Hamrah is voor het 9ste achtereenvolgende jaar beoordeeld met 4 sterren door het keurmerk Blik op Werk, het Nederlandse keurmerk voor de kwaliteit van taal en inburgeringscursussen. Voor het 5de achtereenvolgende jaar, met een klant tevredenheidcijfer van een 9,8 behoren wij tevens tot de top 3 taalscholen van Nederland en Rotterdam. Top 3 scholen van Nederland
Hamrah is convenant partner van de gemeente Rotterdam en werkt samen met de Stichting UAF (www.uaf.nl)!

Inburgering en staatsexamen: De inburgeringstrajecten van Hamrah zijn uniek. Naast de inburgeringstrajecten biedt Hamrah aanvullende taallessen vanuit de moedertaal. Hamrah werkt met gecertificeerde taaldocenten die het Nederlands vanuit Farsi, Dari, Turks, Arabisch, Pools en andere talen onderwijzen. Naarmate een cursist de Nederlandse taal beter beheerst, neemt de ondersteuning in eigen moedertaal af. Top 3 taalscholen van Nederland

Nederlandse taal voor Expat: De Nederlandse taalcursussen zijn ontwikkeld voor hoogopgeleide expat die bereid zijn zelfstudie te doen.

Vaktaal: Naast de Nederlandse taal biedt Hamrah vaktaal-trainingen aan.

Vaardigheidstraining: Hamrah is tevens een geautoriseerd trainingscentrum voor Rhino (3D modelling software). Kandidaten kunnen gebruik maken van een STAP budget om trainingen kosteloos bij Hamrah te volgen.

Scroll to Top