Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

VCA online training

VCA online training

VCA Online Training in September

Wil je je VCA Basis-certificaat behalen in september en tegelijkertijd leren van de best beoordeelde taalschool van Nederland? Bij Hamrah, met een indrukwekkende score van 9.8 en 4 sterren van het keurmerk BLIK OP WERK, ben je aan het juiste adres! Onze online VCA Basis-training in september is speciaal ontworpen voor iedereen die in een risicovolle omgeving werkt en een grondige kennis van veiligheid, gezondheid en milieu wil opdoen.

Waarom Kiezen voor Hamrah?

Bij Hamrah geloven we in het leveren van topkwaliteit onderwijs. Onze cursisten waarderen ons niet voor niets met een 9.8! Maar wat maakt onze VCA Basis-cursus zo bijzonder?

  • Hoogste Kwaliteit Onderwijs: We zijn trots op onze hoge beoordeling en de 4-sterren erkenning van BLIK OP WERK. Dit garandeert dat je les krijgt van de beste docenten en met de beste materialen.
  • Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren docenten bieden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische inzichten en tips om je optimaal voor te bereiden op het VCA Basis-examen.
  • Farsi-sprekende Docent: Heb je moeite met bepaalde onderwerpen? Geen zorgen! Onze docent spreekt Farsi en kan je helpen in je moedertaal. Dit zorgt ervoor dat je snel begrijpt wat er van je verwacht wordt en je je comfortabel voelt tijdens de lessen.

Online Lessen

Onze online VCA Basis-training biedt gestructureerde lessen die je gemakkelijk kunt volgen vanuit je eigen huis. De cursus omvat 36 uur intensieve training, verspreid over meerdere weken, om je grondig voor te bereiden op het examen.

Cursusinhoud:

  • Veiligheidsbewustzijn: Begrijp de basisprincipes van veiligheid en gezondheid op de werkplek.
  • Risicobeheer: Leer hoe je risico’s kunt identificeren, evalueren en beheersen.
  • Wettelijke en Regelgevende Kaders: Krijg inzicht in de relevante wet- en regelgeving.
  • Noodsituaties en EHBO: Oefen procedures voor noodsituaties en eerste hulp.
  • Praktische Toepassingen: Leer hoe je de theorie in de praktijk kunt brengen met behulp van casestudy’s en praktijkvoorbeelden.

Waarom Kiezen voor Onze Cursus?

  • Betaalbaarheid: Met een prijs van slechts €20 per uur, wat neerkomt op €720 voor de hele cursus, is dit een betaalbare investering in je toekomst.
  • Kleine Groepen: Persoonlijke aandacht en maatwerk begeleiding door het houden van kleine groepen.

Mis Deze Kans Niet!

Mis deze kans niet om je optimaal voor te bereiden op je VCA Basis-examen deze september. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een veiligere werkplek!

Aanmelden en Meer Informatie:

Voor inschrijving en aanvullende informatie kun je terecht op onze website www.hamrah.nl of contact met ons opnemen via email of telefoon.

Hamrah – Samen Leren, Samen Groeien in Veiligheid
Email: cursus.admin@hamrah.nl | Telefoon: 06 45 20 66 65

Schrijf je nu in en begin je reis naar het behalen van je VCA Basis-certificaat deze september bij de best beoordeelde taalschool van Nederland!

Scroll to Top