Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

VCA Vol cursus

Wil je je VOL VCA-certificaat behalen zonder veel geld uit te geven? Bij Hamrah bieden we kwalitatieve online VCA-trainingen aan tegen een zeer betaalbare prijs. Onze training in september is speciaal ontworpen voor iedereen die leiding geeft in risicovolle omgevingen en een grondige kennis van veiligheid, gezondheid en milieu wil opdoen. VCA Vol cursus

Waarom Kiezen voor Hamrah?

Bij Hamrah geloven we dat kwalitatief onderwijs betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom bieden we onze VOL VCA-training aan tegen de scherpste prijzen. Maar waarom zou je kiezen voor onze cursus?

  • Betaalbare Prijzen: Onze cursus is zeer betaalbaar met een prijs van slechts €20 per uur, wat neerkomt op een totaalbedrag van €720 voor de hele cursus. Dit maakt het een toegankelijke investering in je toekomst.
  • Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren docenten bieden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische inzichten en tips om je optimaal voor te bereiden op het VOL VCA-examen.
  • Farsi-sprekende Docent: Heb je moeite met bepaalde onderwerpen? Geen zorgen! Onze docent spreekt Farsi en kan je helpen in je moedertaal. Dit zorgt ervoor dat je snel begrijpt wat er van je verwacht wordt en je je comfortabel voelt tijdens de lessen.

Online Lessen

Onze online VOL VCA-cursus biedt gestructureerde lessen die je gemakkelijk kunt volgen vanuit je eigen huis. De cursus omvat 40 uur intensieve training, verspreid over meerdere weken, om je grondig voor te bereiden op het examen.

Cursusinhoud:

  • Veiligheidsbewustzijn: Begrijp de basisprincipes van veiligheid en gezondheid op de werkplek.
  • Risicobeheer: Leer hoe je risico’s kunt identificeren, evalueren en beheersen.
  • Wettelijke en Regelgevende Kaders: Krijg inzicht in de relevante wet- en regelgeving.
  • Noodsituaties en EHBO: Oefen procedures voor noodsituaties en eerste hulp.
  • Praktische Toepassingen: Leer hoe je de theorie in de praktijk kunt brengen met behulp van casestudy’s en praktijkvoorbeelden. VCA Vol cursus

Waarom Kiezen voor Onze Cursus?

  • Flexibel en Toegankelijk: Onze lessen zijn online en bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Geen reistijd, gewoon leren vanuit je eigen huis.
  • Kleine Groepen: Persoonlijke aandacht en maatwerk begeleiding door het houden van kleine groepen.

Mis Deze Kans Niet!

Mis deze kans niet om je optimaal voor te bereiden op je VOL VCA-examen deze september. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een veiligere werkplek voor een lage prijs! VCA Vol cursus

Aanmelden en Meer Informatie:

Voor inschrijving en aanvullende informatie kun je terecht op onze website www.hamrah.nl of contact met ons opnemen via email of telefoon.

Hamrah – Betaalbare Kwaliteit in Veiligheid
Email: cursus.admin@hamrah.nl | Telefoon: 06 45 20 66 65

Schrijf je nu in en begin je reis naar het behalen van je VOL VCA-certificaat deze september bij Hamrah, waar betaalbaarheid en kwaliteit samenkomen!

Scroll to Top