Dutch courses for expats

Dutch courses for expats

Dutch courses for expats bij Taalschool Hamrah

Bent u een expat op zoek naar hoogwaardige Nederlandse taalcursussen? Bij Hamrah begrijpen we de uitdagingen van het leren van een nieuwe taal en hebben we verschillende soorten cursussen ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Dutch courses for expats, Onze Cursussen

Bij Taalschool Hamrah bieden we een uitgebreide selectie aan cursussen, geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Onze lessen zijn interactief en praktisch, waardoor u de Nederlandse taal snel en effectief kunt beheersen. We richten ons op het verbeteren van uw spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden, zodat u zelfverzekerd kunt communiceren in elke situatie.

Dutch courses for expats, Privélessen en Online Opties:

Wij begrijpen dat flexibiliteit essentieel is voor veel expats. Daarom bieden we naast onze groepslessen ook privélessen aan, zodat u persoonlijke aandacht krijgt en in uw eigen tempo kunt leren. Bovendien kunt u bij ons ook kiezen voor online lessen, ideaal voor drukke schema’s of als u liever vanuit huis leert.

Basic skills

Uniek bij Hamrah: Farsi-Sprekende Docenten

Wat ons echt uniek maakt, is ons team van Farsi-sprekende docenten. Dit kan een groot voordeel zijn voor Farsi-sprekende expats die moeite hebben met het leren van Nederlands. Onze docenten begrijpen uw moedertaal en kunnen u op een unieke manier ondersteunen in uw leerproces.

Waarom Kiezen voor Hamrah?

  • verschillende soorten cursussen: Van beginners tot gevorderden, wij hebben de juiste cursus voor u.
  • Flexibiliteit: Groepslessen, privélessen en online opties beschikbaar.
  • Farsi-sprekende docenten: Unieke ondersteuning voor Farsi-sprekenden.
  • Gericht op uw succes: Onze lessen zijn ontworpen om u echt te verbeteren en zelfvertrouwen te geven in het gebruik van de Nederlandse taal.

Schrijf je nu in voor Dutch courses for expats cursussen!

Bij Hamrah zetten we ons in om u te helpen uw taalvaardigheden te verbeteren en uw leven in Nederland te verrijken. Schrijf je nu in voor de cursus bij Hamrah! Wij helpen je stap voor stap om je doel te bereiken. Neem contact met ons op via het nummer 0645206665 of via ons email adres cursus.admin@hamrah.nl voor meer informatie en start je cursus snel. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent!

Scroll to Top