SROI Taalschool Hamrah

SROI Hamrah Rotterdam

SROI met Taalschool Hamrah

Ontdek de kracht van taal met Taalschool Hamrah! Vanaf augustus starten onze lessen en bieden we een divers aanbod aan diensten, van privélessen tot fysieke trainingen. Wat ons onderscheidt van andere taalscholen is dat wij de eerste in Nederland zijn die gebruik maken van Social Return On Investment (SROI).

Wat is SROI Taalschool Hamrah?

Met SROI Taalschool Hamrah kijken we verder dan alleen het verbeteren van taalvaardigheden. Wij geloven dat taal een middel is om bredere maatschappelijke doelen te bereiken. Daarom leiden we mensen niet alleen op in taal, maar ook om direct inzetbaar te zijn binnen jouw bedrijf. Dit betekent dat jouw investering in taallessen ook bijdraagt aan het creëren van werkgelegenheid en het versterken van de gemeenschap.

Onze aanpak is flexibel en veelzijdig. Of je nu kiest voor de persoonlijke benadering van privélessen, de dynamiek van fysieke groepslessen, of het gemak van online lessen, bij Taalschool Hamrah hebben we alles wat je nodig hebt. Onze docenten zijn experts op hun gebied en gebruiken de nieuwste onderwijstechnieken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke leerervaring hebt.

Wat is SROI?

Wat is Social Return on Investment (SROI)?

Wat Taalschool Hamrah speciaal maakt

Wat Taalschool Hamrah echt uniek maakt, is onze focus op praktische toepassing. Onze programma’s zijn ontworpen om mensen niet alleen taalvaardig, maar ook werkvaardig te maken. Dit betekent dat je kunt rekenen op goed opgeleide en gemotiveerde werknemers die vanaf dag één een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan jouw bedrijf.

Wat Taalschool Hamrah speciaal maakt

Bij Taalschool Hamrah geloven we dat investeren in taal meer is dan alleen het leren van nieuwe woorden. Het is een investering in de toekomst van jouw bedrijf en de samenleving. Met onze unieke benadering zorgen we ervoor dat jouw investering een tastbare en positieve impact heeft. Kies voor Taalschool Hamrah, de taalschool die verder kijkt dan taal alleen en helpt jouw bedrijf en gemeenschap te groeien.

Schrijf je nu in!

Schrijf je dan nu in voor de cursus SROI Taalschool Hamrah! Wij helpen je stap voor stap om je doel te bereiken. Neem contact met ons op via het nummer 0645206665 of via de email cursus.admin@hamrah.nl voor meer informatie en start je cursus snel. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent!

Scroll to Top