SROI Taallessen

SROI taallessen

SROI Taallessen bij Taalschool Hamrah

Welkom bij Taalschool Hamrah, waar taal de sleutel is tot succes! Vanaf Augustus starten onze lessen en bieden wij verschillende diensten aan, van privélessen tot fysieke cursussen. Wat ons echt bijzonder maakt, is dat wij de eerste taalschool in Nederland zijn die gebruik maakt van SROI taallessen.

Wat is SROI?

Wat is Social Return on Investment (SROI)?

Eerste Taalschool met SROI Taallessen

Bij Taalschool Hamrah kijken we verder dan alleen de taallessen. We geloven in de kracht van taal om levens te veranderen en gemeenschappen te versterken. Daarom bieden wij niet alleen de SROI taallessen aan, maar ook taalonderwijs en opleidingsprogramma’s aan de mensen die aan het voorbereiden zijn om te werken binnen jouw bedrijf. Dit betekent dat jouw investering niet alleen jouw werknemers taalvaardiger maakt, maar ook bijdraagt aan het creëren van nieuwe kansen en werkgelegenheid.

Onze diensten zijn afgestemd op de verschillende behoeften van onze klanten. Of je nu behoefte hebt aan de persoonlijke aandacht van privélessen, samenwerking van fysieke lessen, of de flexibiliteit van online lessen, bij Taalschool Hamrah vind je precies wat je zoekt. Onze ervaren docenten maken gebruik van innovatieve leermethoden om ervoor te zorgen dat elke les effectief en boeiend is.

Eerste Taalschool met SROI cursus

Waarom moet je voor Taalschool Hamrah kiezen?

Wat Taalschool Hamrah onderscheidt, is onze toewijding aan praktische en direct toepasbare vaardigheden. Onze programma’s zijn zo ontworpen dat ze niet alleen taalvaardigheden verbeteren, maar ook mensen voorbereiden voor in de arbeidsmarkt. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op goed opgeleide en getalenteerde werknemers die een bijdrage kunnen leveren aan jouw bedrijf.

Bij Taalschool Hamrah geloven we dat investeren in taal een investering is in de toekomst. Met onze unieke benadering van SROI, zorgen we ervoor dat jouw investering niet alleen resultaten oplevert binnen jouw organisatie, maar ook een positieve impact heeft op de gemeenschap. Kies voor Taalschool Hamrah, de taalschool die begrijpt wat jouw bedrijf nodig heeft en je helpt om je doelen te bereiken.

Wil jij je aanmelden?

Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer 0645206665 of via onze e-mail adres cursus.admin@hamrah.nl en ontdek hoe onze lessen jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Samen bouwen we aan een betere toekomst, met taal als de sleutel tot succes. Investeer in taal, investeer in de toekomst, investeer in Taalschool Hamrah.

Scroll to Top