Cursus Nederlands B1 bij Hamrah

Cursus Nederlands B1 bij Hamrah

Hamrah biedt een Cursus Nederlands B1 aan die speciaal is ontworpen om je voor te bereiden op het staatsexamen. De B1-cursus is ook voor de gene die al Nederlands kunnen op A1-A2 niveau. De B1-cursus is een belangrijke stap voor degenen die hun taalvaardigheid willen verbeteren en zich willen voorbereiden op een gemiddeld taalniveau.

Prijs van de B1-cursus bij Hamrah

Bij Hamrah kost de Cursus Nederlands B1 17 euro per uur. Deze prijs biedt een goede waarde voor de goede begeleiding die je ontvangt. Het bedrag dekt niet alleen de lessen zelf, maar ook de toegang tot speciaal oefenmateriaal dat je helpt om je optimaal voor te bereiden op je B1-staatsexamen.

Wat voor begeleiding en ondersteuning krijg je?

Bij Hamrah krijg je uitstekende begeleiding van ervaren docenten. Onze docenten hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het helpen van studenten bij het verbeteren van hun schrijfvaardigheid. Schrijfvaardigheid is een cruciaal onderdeel van het staatsexamen en onze docenten besteden veel aandacht aan dit aspect om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent.

Oefenmateriaal en Voorbereiding

Wij voorzien onze studenten van goed oefenmateriaal dat specifiek is afgestemd op de vereisten van het B1-staatsexamen. Dit materiaal is ontworpen om je te helpen bij de voorbereiding en om je vaardigheden te verbeteren. Met dit oefenmateriaal krijg je de kans om te oefenen en je kennis te testen voordat je het examen aflegt.

Wat zijn de cursusopties?

Hamrah biedt twee soorten cursussen aan: een reguliere cursus en een versnelde cursus. De reguliere cursus biedt je de tijd om de stof op een gematigd tempo te leren, terwijl de versnelde cursus geschikt is voor degenen die sneller willen leren en zich in een kortere tijd willen voorbereiden. Beide opties zijn ontworpen om je optimaal voor te bereiden op het Cursus Nederlands B1-staatsexamen.

Waar kan je de cursus volgen?

Onze cursussen worden gegeven in Rotterdam. Dit betekent dat je kunt profiteren van de voordelen van face-to-face interactie met de docenten en medestudenten in een leeromgeving die gericht is op jouw succes.

Wat is de B1 Staatsexamen?

De staatsexamen, afgenomen door DUO, is bedoeld om te beoordelen of je taalvaardigheid voldoet aan het gemiddelde taalniveau. Het examen test verschillende aspecten van je taalvaardigheid, waaronder luisteren, lezen, schrijven en spreken. Het behalen van dit examen is een belangrijke stap in je taalonderwijs en kan leiden tot verdere mogelijkheden voor studie of werk in Nederland.

Schrijf je nu in voor B1-staatsexamen!

Wil je beter Nederlands leren en slagen voor het B1-examen?
Schrijf je dan nu in voor de cursus bij Hamrah! Wij helpen je stap voor stap om je doel te bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie en start je cursus snel. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent! 0645206665

Scroll to Top