KNM Online Cursus, Oktober

Cursus KNM en Examentraining

– Startdatum: 15-10-2024

– Lesdagen: Dinsdag & Donderdag

– Lestijden:
Dinsdag: 9:00 – 11:30
Donderdag: 12:00 – 14:30

– Cursusduur: 40 uur

– Prijs per uur: €17

Start van de KNM Online Cursus bij Taalschool Hamrah

Bij Taalschool Hamrah begint op 15 oktober 2024 de KNM online cursus. Deze cursus is bedoeld om cursisten voor te bereiden op het (Kennis van de Nederlandse Maatschappij) examen, dat onderdeel is van het inburgeringsexamen. De lessen lopen door tot 12 december 2024. De cursus vindt twee keer per week plaats, namelijk op dinsdag en donderdag. Op dinsdag zijn de lessen van 9.00 tot 11.30 uur, en op donderdag van 12.00 tot 14.30 uur. De cursus duurt in totaal 40 uur, wat betekent dat het een intensieve, maar goed gestructureerde training is.

Flexibiliteit door online lessen

Een groot voordeel van de KNM online cursus bij Taalschool Hamrah is dat deze volledig online wordt gegeven. Hierdoor is de cursus toegankelijk voor iedereen, ongeacht de afstand of drukke agenda’s. Mensen die ver van de school wonen, zoals expats, statushouders en vluchtelingen, kunnen gemakkelijk deelnemen zonder reistijd. Ook voor mensen met werk of andere verplichtingen is de flexibiliteit van online lessen een uitkomst. Zo kun je de cursus in je eigen vertrouwde omgeving volgen, wat voor veel mensen de leerervaring verbetert.

Kosten en duur van de cursus

De totale cursusduur is 40 uur, waarbij de prijs per uur €17 bedraagt. Dit komt neer op een totaalbedrag van €680 voor de gehele cursus. De prijs is een belangrijke overweging, maar gezien de ervaring van de docenten en de doelgerichte inhoud van de cursus, is dit een waardevolle investering. Het doel van de cursus is immers om je goed voor te bereiden op het KNM-examen, een verplicht onderdeel van het inburgeringstraject.

Ervaren en meertalige docenten

Bij Taalschool Hamrah wordt de cursus gegeven door ervaren en meertalige docenten. Deze docenten hebben uitgebreide kennis van de Nederlandse taal en cultuur, en kunnen in verschillende talen uitleg geven. Dit is vooral handig voor cursisten die nog moeite hebben met het Nederlands, aangezien de docenten de uitleg ook in een andere taal kunnen geven als dat nodig is. De docenten zijn betrokken bij het succes van elke cursist en begeleiden je stap voor stap naar het examen.

Ervaren en meertalige docenten

Kleine groepen voor persoonlijke aandacht

Tijdens de KNM online cursus werk je in kleine groepen. Dit zorgt ervoor dat de lessen interactief zijn en dat er veel persoonlijke aandacht is voor elke cursist. Kleine groepen maken het makkelijker voor de docenten om individuele problemen snel te signaleren en hierop in te spelen. Als je moeite hebt met een bepaald onderdeel, is er genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding en uitleg. Hierdoor kun je sneller vooruitgang boeken en je optimaal voorbereiden op het KNM-examen.

Voor wie is de KNM online cursus bedoeld?

De KNM-cursus is gericht op mensen die zich willen voorbereiden op het KNM-examen als onderdeel van hun inburgering in Nederland. Dit zijn vaak expats, vluchtelingen en statushouders die de Nederlandse samenleving beter willen leren kennen. In de cursus leer je niet alleen de Nederlandse taal, maar ook alles wat je moet weten over de cultuur, gewoonten en regels van Nederland. Deze kennis is cruciaal voor je integratie in de maatschappij.

Met de KNM online cursus bij Taalschool Hamrah krijg je de juiste begeleiding en ondersteuning om de Nederlandse taal en cultuur te leren kennen en je examen succesvol af te leggen. Dit is een belangrijke stap in je inburgeringsproces en je toekomst in Nederland.

Schrijf je nu in!

Ben je klaar om te beginnen? Schrijf je dan nu aan voor onze online KNM Online Cursus. Samen zorgen we ervoor dat je slaagt voor het examen! Neem contact met ons op via onze telefoonnummer 0645206665 of via onze e-mail adres cursus.admin@hamrah.nl. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Taalschool Hamrah!

Scroll to Top