B1 op school, December

B1 Staatsexamen Cursus bij Taalschool Hamrah

Op 3 december 2024 begint bij Taalschool Hamrah de B1 Staatsexamen cursus. Deze cursus is speciaal ontworpen voor iedereen die zijn of haar Nederlands wil verbeteren en zich wil voorbereiden op het Staatsexamen B1, het examen dat toegang geeft tot verschillende opleidings- en werkmogelijkheden in Nederland.

Waar kan je de cursus volgen?

De cursus vindt plaats op de locatie van Taalschool Hamrah, die gunstig gelegen is in de buurt van Rotterdam. Taalschool Hamrah is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, waardoor het een toegankelijke optie is voor mensen uit de regio. De centrale ligging zorgt ervoor dat cursisten zonder moeite naar de lessen kunnen komen, wat de drempel verlaagt om regelmatig aanwezig te zijn en actief deel te nemen.

Wanneer begint de B1 Staatsexamen Cursus?

De B1 Staatsexamen Cursus begint op dinsdag 3 december 2024 en wordt wekelijks op dinsdag en vrijdag gegeven. De lessen vinden plaats op vaste momenten, wat zorgt voor structuur en consistentie in het leerproces. Regelmatig oefenen en herhalen is cruciaal bij het leren van een nieuwe taal, en dit twee keer per week ritme helpt cursisten om hun taalvaardigheden effectief te ontwikkelen.

Leren in kleine groepen

Bij Taalschool Hamrah wordt gewerkt met kleine groepen. Dit is een bewuste keuze, omdat het veel voordelen biedt voor zowel de cursisten als de docenten. In kleinere groepen is het makkelijker om je te concentreren en voel je je meer betrokken bij de lessen. Bovendien krijgen de docenten de kans om iedere cursist persoonlijk te begeleiden en in te spelen op individuele leerbehoeften. Hierdoor kun je sneller vooruitgang boeken en voel je je meer op je gemak tijdens het leerproces.

Duur en Kosten van de Cursus

Duur en kosten van de cursus

De cursus duurt in totaal 135 uur en kost €17 per uur. Gezien de kleine groepsgrootte en de ervaring van de docenten is het een cursus die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding, wat je kansen op het succesvol afleggen van het B1-examen aanzienlijk vergroot.

Ervaren docenten bij Taalschool Hamrah

De docenten bij Taalschool Hamrah zijn zeer ervaren en hebben een uitgebreide achtergrond in het begeleiden van cursisten naar het B1 Staatsexamen. Ze begrijpen de uitdagingen waar cursisten tegenaan lopen en bieden op maat gemaakte ondersteuning om deze te overwinnen. De lessen zijn praktijkgericht en helpen je niet alleen om grammatica en vocabulaire te verbeteren, maar ook om zelfverzekerd te communiceren in alledaagse situaties, zowel mondeling als schriftelijk.

Voor wie is de cursus geschikt?

De B1 Staatsexamen cursus is bedoeld voor mensen die al een basiskennis van het Nederlands hebben op A2-niveau. Dit betekent dat je al kunt communiceren in eenvoudige Nederlandse zinnen en basisgesprekken kunt voeren. De cursus is ideaal voor iedereen die zijn Nederlands verder wil ontwikkelen en het B1-examen wil behalen. Dit examen is een belangrijke stap voor mensen die in Nederland willen studeren, werken of een betere kans op de arbeidsmarkt willen hebben.

Wil jij een B1 Staatsexamen Cursus volgen?

Schrijf je dan nu in via onze website! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onze telefoonnummer 0645206665 of via onze e-mail adres cursus.admin@hamrah.nl. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Taalschool Hamrah!

Scroll to Top