A1-A2 Online, November

Online Cursus A1-A2 bij Taalschool Hamrah

Bij Taalschool Hamrah start vanaf 1 november 2024 een nieuwe Online Cursus A1-A2. Deze cursus is speciaal ontworpen om cursisten te helpen de Nederlandse taal te leren op beginnersniveau, met als doel het behalen van het inburgeringsexamen.

Wanneer begint het en wat zijn de lesdagen?

De cursus begint op vrijdag 1 november 2024 en wordt wekelijks twee keer gegeven, namelijk op dinsdag en vrijdag van 18:30 tot 21:30 uur. Deze tijden zijn ideaal voor mensen die overdag werken of andere verplichtingen hebben, omdat de lessen in de avond plaatsvinden. De cursus loopt over een periode van 150 uur, wat neerkomt op meerdere weken intensieve studie. Dankzij dit vaste schema krijgen de cursisten de kans om regelmatig met de taal bezig te zijn, wat het leerproces versnelt.

Wat zijn de kosten?

De Online Cursus A1-A2 kost €17 per uur, wat een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt gezien de persoonlijke begeleiding die je ontvangt van de docenten en de kleinschalige groepslessen. Bovendien is deze investering in je taalontwikkeling een belangrijke stap richting een succesvolle inburgering en integratie in de Nederlandse maatschappij.

Ondersteuning van docenten

De docenten bij Taalschool Hamrah zijn zeer ervaren en spelen een cruciale rol in het succes van hun cursisten. Ze zijn erop gericht je goed voor te bereiden op het inburgeringsexamen, een verplicht examen voor nieuwkomers in Nederland. Daarnaast spreken de docenten ook Farsi, wat een groot voordeel is voor cursisten die het Nederlands nog lastig vinden. Door in hun moedertaal te communiceren, kunnen Farsi-sprekende cursisten de lessen beter volgen en begrijpen, vooral in de beginfase.

Wie kunne de cursus volgen?

Wie kunne de cursus volgen?

De Online Cursus A1-A2 is geschikt voor iedereen die zijn of haar Nederlands wil verbeteren en zich wil voorbereiden op het inburgeringsexamen. Of je nu een expat, statushouder of vluchteling bent, bij Taalschool Hamrah is iedereen welkom. De cursus richt zich op mensen met een basiskennis van het Nederlands (A1-niveau) die willen doorgroeien naar het A2-niveau. De uiteenlopende achtergronden van de cursisten zorgen voor een diverse en motiverende leeromgeving, waar iedereen de kans krijgt om zijn of haar taalvaardigheden verder te ontwikkelen.

Kleine groepen voor de beste aandacht

Een ander groot voordeel van Taalschool Hamrah is dat de lessen worden gegeven in kleine groepen. Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste kan de docent meer aandacht geven aan iedere cursist, wat het leerproces versnelt. Ten tweede hebben de cursisten de mogelijkheid om meer vragen te stellen en meer individuele begeleiding te krijgen. Het werken in kleine groepen zorgt er ook voor dat je als cursist meer betrokken bent bij de lessen en actiever kunt meedoen aan discussies en oefeningen.

Wil jij een Online Cursus A1-A2 volgen?

Schrijf je dan nu in via onze website! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onze telefoonnummer 0645206665 of via onze e-mail adres cursus.admin@hamrah.nl. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Taalschool Hamrah!

Scroll to Top