B1 op school, oktober

B1 Staatsexamen bij Taalschool Hamrah

Vanaf 14 oktober 2024 biedt Taalschool Hamrah een nieuwe cursus aan ter voorbereiding op het B1 Staatsexamen. Deze cursus is speciaal ontworpen voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren en zich goed willen voorbereiden op het B1-examen. De cursus richt zich op het ontwikkelen van belangrijke taalvaardigheden, zoals lezen, schrijven, spreken en luisteren, die nodig zijn om het examen succesvol af te leggen.

Wat zijn de Lesdagen en de tijden?

De lessen vinden twee keer per week plaats op maandag en donderdag, van 18:30 tot 21:30 uur. Dit maakt de cursus goed te combineren met werk of andere dagelijkse verplichtingen. Elke les duurt drie uur en de volledige cursus omvat 135 uur in totaal. Dankzij dit intensieve lesprogramma kun je geleidelijk maar effectief werken aan je taalvaardigheden, zodat je goed voorbereid bent op het examen.

Kosten en Locatie

nieuwe cursussen Oktober, November

De kosten van de cursus bedragen 17 euro per uur. Voor de hele cursus van 135 uur komt dit neer op een totaalbedrag van 2.295 euro. Deze investering omvat intensieve lessen van ervaren docenten en toegang tot alle nodige leermaterialen. De lessen worden gegeven op locatie bij Taalschool Hamrah, die centraal gelegen is, vlak bij Rotterdam Centraal Station. Dit zorgt ervoor dat de taalschool gemakkelijk te bereiken is, zowel met het openbaar vervoer als met de fiets of auto.

Voordelen van Kleine Groepen

Een belangrijk voordeel van de cursus bij Taalschool Hamrah is dat er in kleine groepen wordt gewerkt. Dit zorgt ervoor dat je meer persoonlijke aandacht krijgt en dat er meer ruimte is voor interactie met de docenten. Doordat de groep klein is, kun je je beter concentreren en sneller vooruitgang boeken. Bovendien geeft dit de docenten de kans om je beter te begeleiden en in te spelen op je specifieke behoeften en leerdoelen.

Voordelen van Kleine Groepen

Begeleiding van Ervaren Docenten

De docenten bij Taalschool Hamrah hebben veel ervaring in het lesgeven aan mensen die Nederlands leren als tweede taal. Ze zijn gespecialiseerd in het voorbereiden van cursisten op het B1 Staatsexamen en weten precies wat er nodig is om te slagen. Tijdens de cursus ondersteunen ze je stap voor stap bij het verbeteren van je taalvaardigheden, zodat je vol vertrouwen het examen kunt afleggen. Daarnaast helpen de docenten je om het Nederlands op een natuurlijke manier in je dagelijks leven toe te passen.

Voor Wie is de Cursus?

De B1-cursus is geschikt voor iedereen die zijn of haar kennis van de Nederlandse taal wil verdiepen en zich wil voorbereiden op het B1 staatsexamen. De cursus is gericht op mensen die al een basisniveau van het Nederlands hebben (A2) en hun taalniveau willen opkrikken naar B1, wat nodig is voor verdere integratie of professionele doeleinden.

Wil jij je B1 staatsexamen halen?

Schrijf je nu in via onze website! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onze telefoonnummer 0645206665 of via onze e-mail adres cursus.admin@hamrah.nl. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Taalschool Hamrah!

Scroll to Top