A2 op school, November

Cursus A2-niveau bij Taalschool Hamrah

Vanaf november 2024 start de Cursus A2-niveau bij Taalschool Hamrah met een speciaal gericht op de examentraining. Deze cursus wordt op locatie aangeboden, zodat cursisten optimaal kunnen leren in een klasomgeving onder begeleiding van ervaren docenten.

Bereikbaarheid van de taalschool

De Taalschool Hamrah is een gunstig gelegen vlak bij Rotterdam Centraal. Dit maakt het eenvoudig voor cursisten om de locatie te bereiken, of je nu met het openbaar vervoer komen of met de fiets.

Wat zijn de cursusdetails en kosten?

De Cursus A2-niveau start op 2 november 2024 en vindt elke zaterdag plaats. De lessen duren van 10:30 uur tot 13:00 uur, wat neerkomt op een sessie van 2,5 uur per week. In totaal duurt de cursus 30 uur. Met dit schema duurt de volledige cursus ongeveer drie maanden.

De kosten voor de cursus bedragen 20 euro per uur. Dit betekent dat de totale kosten voor de volledige cursus 600 euro bedragen. Dit tarief omvat alle lessen en de begeleiding van de ervaren docenten.

Wat is het doel van de cursus?

Deze cursus is bedoeld om cursisten voor te bereiden op het A2 inburgeringsexamen Nederlands. Het A2-niveau is een belangrijke stap in het leren van de Nederlandse taal en is vaak vereist voor inburgering of werk in Nederland. De cursus biedt intensieve taaltraining in lezen, schrijven, luisteren en spreken, zodat cursisten met zelfvertrouwen het examen kunnen afleggen.

Wat is het doel van de cursus?

Ervaren docenten

Bij Taalschool Hamrah werken ervaren en toegewijde docenten die gespecialiseerd zijn in het lesgeven aan anderstaligen. Ze hebben veel ervaring met het voorbereiden van cursisten op het A2 staatsexamen. De docenten staan klaar om cursisten te ondersteunen bij het verbeteren van hun Nederlandse taalvaardigheden en zorgen voor een positieve en stimulerende leeromgeving.

Kleine Groepen voor Persoonlijke Begeleiding

Bij Taalschool Hamrah werken we in kleine groepen. Dit zorgt ervoor dat de cursus makkelijker te volgen is voor elke deelnemer. De kleinere groepsgrootte helpt je om je beter te concentreren en biedt meer mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding door de docenten. Hierdoor krijg je de aandacht die je nodig hebt om de Nederlandse taal snel en effectief onder de knie te krijgen.

Voor Wie is de Cursus?

De Cursus A2-niveau is geschikt voor iedereen die zijn of haar Nederlands wil verbeteren. Of je nu een expat, statushouder, of vluchteling bent, iedereen is welkom bij Taalschool Hamrah. De diversiteit van de cursisten zorgt voor een open en ondersteunende leeromgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen. Het doel is om iedereen te helpen het A2-niveau te bereiken, ongeacht hun achtergrond of motivatie.

Wil jij je A2 inburgeringsexamen halen?

Schrijf je nu in via onze website! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onze telefoonnummer 0645206665 of via onze e-mail adres cursus.admin@hamrah.nl. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Taalschool Hamrah!

Scroll to Top