Cursus B1 Spreekvaardigheid

B1 spreekvaardigheid online cursus

– Startdatum: 05-11-2024

– Lesdagen: Dinsdag & Vrijdag

– Lestijden: 18:30-21:30

– Cursusduur: 60 uur

– Prijs per uur: € 20

In november gaat de cursus B1 Spreekvaardigheid van start, een cursus die speciaal ontworpen is om deelnemers te helpen hun mondelinge vaardigheden in het Nederlands te verbeteren. Deze cursus is ideaal voor mensen die al enige kennis van het Nederlands hebben, maar nog moeite hebben met spreken op een B1-niveau. De cursus wordt volledig online gegeven, wat flexibiliteit biedt voor iedereen die fysiek niet aanwezig kan zijn op een school locatie.

Online cursus en flexibel leren

De cursus duurt in totaal 60 uur, verspreid over meerdere weken. De lessen vinden plaats op dinsdag- en vrijdagavond, van 18:30 tot 21:30. Deze avondtijden zijn bewust gekozen, omdat veel mensen overdag andere verplichtingen hebben, zoals werk of studie. Door de cursus in de avonduren aan te bieden, wordt het toegankelijk voor mensen die overdag geen tijd hebben om les te volgen.

Een ander voordeel is dat de cursus volledig online is. Dit maakt het voor mensen die ver weg wonen, beperkte mobiliteit hebben, toch mogelijk om deel te nemen. Deze flexibiliteit is een belangrijke troef van de cursus, zeker in de huidige tijd waarin online onderwijs steeds gebruikelijker wordt.

Kosten en kwaliteit van de lessen

De kosten van de B1 Spreekvaardigheid cursus is € 20 per uur. Bij Taalschool Hamrah staan de docenten bekend om hun betrokkenheid en hun bereidheid om studenten te helpen de Nederlandse taal onder de knie te krijgen.

Wat deze cursus extra toegankelijk maakt, is dat de docenten ook Farsi spreken. Voor deelnemers die nog niet volledig vertrouwd zijn met het Nederlands, biedt dit een vangnet. Wanneer nodig, kunnen de docenten uitleg geven in het Fars.

Kosten en kwaliteit van de lessen

Voor wie is de B1 Spreekvaardigheid cursus bedoelt?

De cursus is vooral bedoeld voor expats, statushouders en vluchtelingen. Deze groepen hebben vaak extra ondersteuning nodig bij het leren van een nieuwe taal, vooral als ze zich in een nieuw land vestigen. Voor statushouders en vluchtelingen is het leren van de taal essentieel om zich in Nederland te kunnen integreren, werk te vinden, of onderwijs te volgen.

Kleine groepen voor persoonlijke aandacht

Een ander groot voordeel van de cursus bij Taalschool Hamrah is dat er in kleine groepen wordt gewerkt. Dit zorgt ervoor dat elke deelnemer meer persoonlijke aandacht krijgt van de docent en dat er meer ruimte is voor interactie en het stellen van vragen. Het werken in kleine groepen maakt het leerproces beter, omdat het makkelijker wordt om de stof te volgen en actief mee te doen tijdens de lessen.

Wil jij een B1 Spreekvaardigheid cursus volgen?

Schrijf je dan nu in via onze website! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onze telefoonnummer 0645206665 of via onze e-mail adres cursus.admin@hamrah.nl. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Taalschool Hamrah!

Scroll to Top