Cursus B1 Staatsexamen bij Taalschool Hamrah

B1 staatsexamen online cursus

– Startdatum: 05-11-2024

– Lesdagen: Dinsdag & Vrijdag

– Lestijden: 18:30-21:30

– Cursusduur: 150 uur

– Prijs per uur: € 20

In november start de cursus B1 Staatsexamen online bij Taalschool Hamrah. Deze cursus is speciaal ontworpen om mensen voor te bereiden op het B1 Staatsexamen Nederlands, een belangrijk examen voor mensen die in Nederland willen studeren, werken of zich verder willen integreren. De cursus biedt de nodige kennis en vaardigheden om met vertrouwen het examen af te leggen.

Informatie over de cursus B1 Staatsexamen

De cursus duurt in totaal 150 uur, verspreid over meerdere weken. Het lesgeld bedraagt €20 per uur. De lessen worden gegeven op dinsdag- en vrijdagavond van 18:30 tot 21:30 uur. Deze tijden zijn gekozen om het voor zoveel mogelijk mensen haalbaar te maken om de cursus te volgen. Veel deelnemers hebben overdag andere verplichtingen, zoals werk, studie of zorgtaken. De avondtijden maken het daarom gemakkelijk voor hen om toch deel te nemen aan de lessen.

Flexibel en toegankelijk online leren

Een belangrijk voordeel van de cursus B1 Staatsexamen is dat hij volledig online wordt aangeboden. Dit biedt flexibiliteit en toegankelijkheid voor deelnemers die om verschillende redenen niet naar een fysieke school kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die ver van de school wonen of andere verplichtingen hebben die het moeilijk maken om naar een klaslokaal te reizen. Door de cursus online te volgen, kunnen zij op een comfortabele manier deelnemen vanuit hun eigen huis. Dit maakt het leerproces flexibeler en handiger voor velen.

Ondersteuning in Farsi

Bij Taalschool Hamrah begrijpen de docenten dat het leren van de Nederlandse taal een uitdaging kan zijn, vooral voor mensen die nog niet helemaal vertrouwd zijn met de taal. Daarom zijn er Farsi sprekende docenten beschikbaar om extra ondersteuning te bieden. Als je moeite hebt met bepaalde aspecten van de Nederlandse taal, kunnen de docenten uitleg geven in het Farsi om je beter te helpen begrijpen wat er van je wordt verwacht. Deze meertalige ondersteuning maakt het leerproces minder stressvol en toegankelijker voor mensen die Farsi als moedertaal hebben.

Ondersteuning in Farsi

Kleine groepen voor persoonlijke aandacht

Een ander belangrijk aspect van de cursus B1 Staatsexamen bij Taalschool Hamrah is dat er in kleine groepen wordt gewerkt. Dit heeft veel voordelen voor zowel de cursisten als de docenten. In een kleine groep krijgen deelnemers meer persoonlijke aandacht van de docent. Er is meer ruimte voor vragen, en de docent kan gerichte feedback geven op de voortgang van elke deelnemer. Dit zorgt ervoor dat cursisten zich beter kunnen ontwikkelen en dat de lessen beter op hun individuele behoeften worden afgestemd.

Voor de docenten is het ook makkelijker om de cursisten te begeleiden in kleine groepen. Ze kunnen beter inspelen op de vragen en problemen van elke cursist, wat het leerproces efficiënter en effectiever maakt. Hierdoor kunnen cursisten beter voorbereid het examen tegemoet zien.

Wil jij een cursus B1 Staatsexamen volgen?

Schrijf je dan nu in via onze website! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onze telefoonnummer 0645206665 of via onze e-mail adres cursus.admin@hamrah.nl. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Taalschool Hamrah!

Scroll to Top