Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

A2 Cursus Nederlands op school!

Ben je klaar om de Nederlandse taal te leren en je communicatievaardigheden te verbeteren? Sluit je aan bij onze boeiende A2 cursus op school bij Hamrah! Deze cursus is perfect voor beginners die hun basis willen versterken en zelfvertrouwen willen opbouwen in spreken, lezen en begrijpen van Nederlands. A2 Cursus Nederlands op school!

Waarom Onze A2 Cursus op School?

Bij Hamrah streven we ernaar om een dynamische en ondersteunende leeromgeving te bieden waarin elke student kan gedijen. Onze A2 cursus op school biedt:

  • Effectieve Leerervaring: Onze lessen zijn interactief en stimulerend, ontworpen om je snel vooruitgang te laten boeken in het Nederlands. We focussen op praktische toepassingen van de taal, zodat je het snel kunt gebruiken in het dagelijks leven.
  • Deskundige Begeleiding: Onze ervaren docenten staan ​​klaar om je te helpen bij elke stap van je leertraject. Ze bieden niet alleen instructie, maar ook waardevolle tips en feedback om je te helpen je vaardigheden te verbeteren.
  • Flexibele Planning: De cursus wordt gehouden op school, wat betekent dat je profiteert van een gestructureerd leerplan en de mogelijkheid om te leren in een groep van gelijkgestemde medestudenten.
  • Hoogwaardig Lesmateriaal: We gebruiken zorgvuldig samengesteld lesmateriaal dat specifiek is afgestemd op niveau A2, zodat je kunt vertrouwen op een consistente en effectieve leerervaring.

Cursusinformatie:

  • Startdatum: De cursus begint in september, dus begin je taalreis nu en werk gedurende een aantal weken aan het versterken van je taalvaardigheden.
  • Locatie: Onze cursus wordt gegeven op school, wat een optimale omgeving biedt voor leren en interactie met medestudenten en docenten.
  • Duur: Besteed een paar uur per week aan het ontwikkelen van je taalvaardigheden op A2 niveau. A2 Cursus Nederlands op school!

Doe Mee!

Ben je klaar om je Nederlands te verbeteren en nieuwe kansen te ontdekken? Ga naar www.hamrah.nl voor meer informatie en om je vandaag nog in te schrijven!

Hamrah – Samen Leren, Samen Groeien in het Nederlands
Email: cursus.admin@hamrah.nl | Telefoon: 06 45 20 66 65

Schrijf je nu in en begin je reis naar vloeiend Nederlands spreken en begrijpen op A2 niveau!

Scroll to Top