Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Hamrah als beste taalschool

Bij Taalschool Hamrah staat hoogwaardig taalonderwijs centraal. Als beste taalschool van Nederland zijn we trots op onze meer dan 2.500 succesvolle taaltrajecten en ons slagingspercentage van 95%. Vandaar Hamrah als beste Taalschool

Locatie in Rotterdam Centrum

Al negen jaar bieden we hoogwaardige taalcursussen aan in Rotterdam centrum. Onze docenten, met hun expertise en toewijding, maken het verschil voor onze studenten.

Studentensucces

Onze focus op studenten is de kern van ons succes. Door onze bewezen lesmethoden en persoonlijke aandacht garanderen we een hoog niveau van studentensucces. Studenten succes is erg belangrijk voor ons daarom worden we ook uitgeroepen tot Hamrah als beste Taalschool.

Internationale Erkenning

Hamrah’s reputatie reikt verder dan Nederland. Onlangs hebben we erkenning ontvangen met een Europese Business Award, wat onze toewijding aan uitmuntendheid in taalonderwijs bevestigt.

Sociale Media Engagement

Op sociale media delen we niet alleen onze successen, maar bieden we ook ondersteuning aan onze studenten. Volg ons voor meer informatie over ons aanbod en onze community. (Facebook, LinkedIn, instagram)

Streven naar Uitmuntend Onderwijs

Bij Taalschool Hamrah streven we voortdurend naar uitmuntendheid. Onze docenten zijn gepassioneerd en deskundig, en onze cursussen zijn ontworpen om effectief en lonend te zijn.

Toewijding aan Excelleren, Hamrah als beste Taalschool

Bij Hamrah geloven we in voortdurende verbetering. We streven ernaar om onze studenten de best mogelijke leerervaring te bieden, waarbij excellentie altijd centraal staat.

Onze missie is om een omgeving te creëren waarin onze studenten kunnen groeien, bloeien en hun taaldoelen kunnen bereiken, en we zullen ons blijven inzetten om deze missie te vervullen.

Met onze rijke ervaring, toegewijde docenten en passie voor taal streven we er voortdurend naar om de beste taalschool te zijn en onze studenten te helpen excelleren in hun taalvaardigheid.

Hamrah is niet zomaar een taalschool; het is een gemeenschap waarin leren, groeien en succes vieren centraal staan.

Scroll to Top