Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Online B1 cursus Nederlands

Verbeter Je Nederlands met onze online B1 cursus Nederlands vanaf September!

Bij Hamrah zijn we toegewijd aan het helpen van onze studenten om hun Nederlands naar een hoger niveau te tillen. Met onze online B1 cursus bieden we een gestructureerd en stimulerend leertraject aan, speciaal ontworpen voor degenen die al een goede basis hebben en hun vaardigheden willen verbeteren.

Waarom Kiezen voor Onze B1 Cursus?

Onze B1 cursus biedt veel voordelen:

  • Flexibiliteit: Je kunt de cursus volgen vanuit het comfort van je eigen huis, op tijden die jou het beste uitkomen. Dit betekent geen reistijd en maximale flexibiliteit in je studieplanning.
  • Deskundige Begeleiding: Onze ervaren docenten zijn er om je te begeleiden tijdens je leerproces. Ze bieden niet alleen leerstof aan, maar ook waardevolle tips en feedback om je vaardigheden te verbeteren en je voor te bereiden op het B1 niveau.
  • Interactieve Leerervaring: We maken gebruik van geavanceerde online tools en platforms die interactief en boeiend zijn. Dit helpt je gemotiveerd te blijven en actief deel te nemen aan je eigen leerproces.
  • Hoogwaardige Cursusmaterialen: Onze lessen en oefeningen zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de specifieke eisen van het B1 niveau. Je krijgt toegang tot uitgebreid studiemateriaal dat je helpt om snel vooruitgang te boeken en je zelfvertrouwen in het gebruik van de Nederlandse taal te vergroten. Online B1 cursus Nederlands

Cursusdetails:

  • Startdatum: De cursus begint in september en biedt een ideale gelegenheid om je vaardigheden gedurende enkele weken te verbeteren.
  • Locatie: Alles vindt plaats online via ons gebruiksvriendelijke platform, waardoor je kunt studeren waar je maar wilt.
  • Duur: Gedurende de cursus besteed je een paar uur per week aan het versterken van je taalvaardigheden op B1 niveau.

Doe Mee!

Wil je jouw Nederlands verbeteren en je voorbereiden op nieuwe uitdagingen? Ga naar onze website op www.hamrah.nl voor meer informatie en om je vandaag nog in te schrijven! Online B1 cursus Nederlands

Hamrah – Samen Leren, Samen Groeien in het Nederlands
Email: cursus.admin@hamrah.nl | Telefoon: 06 45 20 66 65

Schrijf je nu in en neem de volgende stap naar vloeiend Nederlands spreken en begrijpen op B1 niveau. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze cursus en je te helpen jouw taaldoelen te bereiken!

Scroll to Top