Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Online Zomercursus B1 Nederlands

Examentraining B1 Juli

Online Zomercursus B1 Nederlands

Startdatum: 15/07/2024

Lesdagen: Maandag & Woensdag

Lestijden: 18:30 – 21:00

Cursusduur: 25 uur

Prijs per uur: € 20

Ben je klaar voor een zomer vol taalplezier vanuit het comfort van je eigen huis? Doe mee met onze Online Zomercursus B1 Nederlands, met deze cursus bereid je je ideaal voor op het staatsexamen!

Waarom deze cursus?

Duik in een interactieve online leeromgeving waar je jouw Nederlandse taalvaardigheden kunt verbeteren. Onze cursus is speciaal ontworpen om effectief te leren, zelfs als je van de zomer geniet.

Wat kun je verwachten?

  • Levendige online lessen: Vergeet saaie, statische webinars. Onze lessen zijn gevuld met interactieve activiteiten, boeiende discussies en leuke opdrachten.
  • Praktische vaardigheden: Leer Nederlands dat je direct kunt toepassen in het dagelijks leven, van casual gesprekken tot het regelen van alledaagse zaken.
  • Gezellige virtuele sfeer: Met kleine groepen krijg je persoonlijke aandacht en kun je nieuwe mensen ontmoeten, allemaal online.

Programma

  • Maandag en Woensdag: Perfect om je week op te splitsen met een leuke en leerzame activiteit.
  • Lestijden van 18:30 tot 21:00: Ideale tijd om na je werk of andere verplichtingen in te loggen.
  • Cursusduur van 25 uur: Genoeg tijd om je vaardigheden echt te verbeteren, maar kort genoeg om van je zomer te genieten.

Kosten

Voor slechts € 20 per uur investeer je in jezelf en je toekomst. De totale cursusprijs komt neer op € 500 voor 25 uur aan kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Schrijf je nu in!

Mis deze kans niet om je Nederlands te verbeteren vanuit het comfort van je eigen huis. Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plekje in onze populaire online zomercursus!

Meld je aan en ontdek hoe leuk leren kan zijn, klik hieronder voor aanmelden!

Scroll to Top