Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

VCA Online Cursus in September!

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je VCA-certificaat te behalen? Onze online VCA-cursus in september is speciaal ontworpen voor iedereen die in een risicovolle omgeving werkt en een grondige kennis van veiligheid, gezondheid en milieu wil opdoen. Deze cursus bereidt je volledig voor op het VCA-examen, met de flexibiliteit van online leren.

VCA Online Cursus

Wat Kun Je Verwachten, VCA Online Cursus in September!

Onze online VCA-cursus biedt gestructureerde lessen op maandag- en donderdagavond van 18:30 tot 21:30. Dit schema is ideaal voor werkenden en anderen met een drukke agenda. De cursus omvat 36 uur intensieve training, verspreid over meerdere weken, om je grondig voor te bereiden op het examen.

Cursusinhoud:
  • Veiligheidsbewustzijn: Begrijp de basisprincipes van veiligheid en gezondheid op de werkplek.
  • Risicobeheer: Leer hoe je risico’s kunt identificeren, evalueren en beheersen.
  • Wettelijke en Regelgevende Kaders: Krijg inzicht in de relevante wet- en regelgeving.
  • Noodsituaties en EHBO: Oefen procedures voor noodsituaties en eerste hulp.
  • Praktische Toepassingen: Leer hoe je de theorie in de praktijk kunt brengen met behulp van casestudy’s en praktijkvoorbeelden. VCA Online Cursus in September!

Professionele Begeleiding

Onze ervaren en gecertificeerde docenten begeleiden je door het hele proces. Ze bieden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische inzichten en tips om je voor te bereiden op het VCA-examen. Onze docenten maken gebruik van interactieve online tools en platforms om ervoor te zorgen dat je een effectieve en boeiende leerervaring hebt.

Waarom Kiezen voor Onze Cursus?

Onze online cursus biedt flexibele avondlessen die je gemakkelijk kunt combineren met werk of andere verplichtingen. De lessen zijn interactief en ontworpen om je actief te betrekken bij het leerproces. Dit verhoogt niet alleen je motivatie, maar helpt je ook om het beste uit jezelf te halen.

De cursus is ook zeer betaalbaar met een prijs van slechts €20 per uur, wat neerkomt op een totaalbedrag van €720 voor de hele cursus. Dit is een investering in je carrière die zeker de moeite waard is.

Daarnaast houden we onze groepen klein, zodat je persoonlijke aandacht krijgt en sneller vooruitgang boekt. In een kleine groep kunnen docenten beter inspelen op individuele behoeften en leerstijlen, wat leidt tot een effectievere leerervaring.

Online Leren

Het online formaat van de cursus biedt extra flexibiliteit. Je kunt leren vanuit het comfort van je eigen huis, zonder reistijd. We maken gebruik van interactieve online tools en platforms om ervoor te zorgen dat je een effectieve en boeiende leerervaring hebt.

Mis Deze Kans Niet!

Mis deze kans niet om je optimaal voor te bereiden op je VCA-examen deze september. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een veiligere werkplek!

Aanmelden en Meer Informatie:

Voor inschrijving en aanvullende informatie kun je terecht op onze website www.hamrah.nl of contact met ons opnemen via email of telefoon.

Hamrah – Samen Leren, Samen Groeien in Veiligheid
Email: cursus.admin@hamrah.nl | Telefoon: 06 45 20 66 65

Schrijf je nu in en begin je reis naar het behalen van je VCA-certificaat deze september!

Scroll to Top