Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Zomercursus Nederlands

Verbeter uw Nederlandse Taalvaardigheid met Onze Intensieve Zomercursus Nederlands

Wilt u uw Nederlandse taalvaardigheid snel en efficiënt verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Deze zomer organiseren wij intensieve zomercursussen Nederlands op verschillende niveaus, speciaal ontworpen om uw taalvaardigheid naar een hoger niveau te tillen.

Cursusdetails

Onze intensieve zomercursussen vinden plaats van 15 juli tot 5 augustus. De cursussen zijn gericht op het verbeteren van spreekvaardigheid en bieden uitgebreide examentraining. De lessen worden dagelijks gegeven van 19:00 tot 21:30 uur, waardoor u in totaal 25 uur aan intensieve training krijgt. Dit zorgt ervoor dat u voldoende tijd heeft om de taalvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor effectieve communicatie en om te slagen voor examens.

Niveaus en Focus

Wij bieden cursussen op verschillende niveaus, namelijk A2, B1 en een gecombineerde cursus A2/B1. Hierdoor kunnen wij zowel beginners als meer gevorderde leerlingen de kans bieden om hun Nederlands te verbeteren. Of u nu net begint met het leren van de taal of al een basiskennis heeft en deze wilt verfijnen, wij hebben de juiste cursus voor u. De nadruk ligt op het verbeteren van de spreekvaardigheid, zodat u met meer zelfvertrouwen en vloeiendheid kunt communiceren in het Nederlands.

Waarom Kiezen voor Onze Zomercursussen?

Onze zomercursussen zijn speciaal ontworpen om uw Nederlandse taalvaardigheid op een snelle en efficiënte manier te verbeteren. De intensieve opzet van de cursus zorgt ervoor dat u in korte tijd veel vooruitgang kunt boeken. Daarnaast zijn de cursussen online, wat betekent dat u vanuit het comfort van uw eigen huis kunt deelnemen. Onze ervaren docenten staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van uw leerproces.

Locatie en Aanmelding

Deze zomer bieden wij onze diverse Nederlandse cursussen aan op onze locatie in Rotterdam. Dankzij de online aard van de lessen kunt u echter overal ter wereld deelnemen. Dit maakt onze cursussen toegankelijk voor een breed publiek, ongeacht waar u zich bevindt. Om u aan te melden of voor meer informatie, kunt u contact opnemen met ons via e-mail op cursus.admin@hamrah.nl of telefonisch op 06 45 20 66 65. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het inschrijfproces. Zomercursus Nederlands

Verbeter Uw Taalvaardigheid Snel en Efficiënt

Onze cursussen zijn speciaal ontworpen om uw Nederlandse taalvaardigheid op een snelle en efficiënte manier te verbeteren. De intensieve training en de focus op spreken en examentraining zorgen ervoor dat u de vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn voor effectieve communicatie. Aarzel niet en meld u vandaag nog aan voor onze intensieve zomercursussen. Of u nu een beginner bent of uw bestaande kennis wilt verfijnen, wij hebben de juiste cursus voor u.

Conclusie

Bij ons staat uw taalontwikkeling centraal. Onze intensieve zomercursussen bieden u de mogelijkheid om in korte tijd grote stappen te zetten in uw beheersing van het Nederlands. Met ervaren docenten, een focus op spreken en examentraining, en een flexibele online leeromgeving, bent u verzekerd van een waardevolle leerervaring. Mis deze kans niet en schrijf u vandaag nog in! Voor meer informatie en aanmelding, neem contact met ons op via cursus.admin@hamrah.nl of 06 45 20 66 65. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze zomercursussen Nederlands. Zomercursus Nederlands

Scroll to Top