Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Menu


























Taalschool Nederlands leren in Rotterdam - nt2

Social Return on Investment

Meer sociale impact creëren?
Wij zijn uw partner

Onze sociale missie

Het gebrek aan toekomstperspectief kan leiden tot wederzijdse uitsluiting, wat een problematische situatie creëert voor veel mensen die obstakels ervaren bij volwaardige arbeidsparticipatie in de samenleving. Onze organisatie stelt zich ten doel de sociaaleconomische situatie van deze groep, in het bijzonder migranten, te verbeteren.

Partner voor duurzame arbeidsparticipatie en sociale inclusie

Als taal- en vaardigheidstrainingcentrum zetten wij ons in voor het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt voor kwetsbare groepen. Met onze competentiegerichte leeromgeving helpen wij deelnemers hun taalvaardigheid, soft- en hard-skills continu te ontwikkelen.

Impact in Kwadraat​

Wij hebben samen met zes andere sociale ondernemingen het initiatief 010Kwadraat opgezet. Het doel hiervan is om bedrijven die verplicht zijn om aan Social Return on Investment (SROI) te doen, een uitgebreid aanbod van producten en diensten te bieden. Onze organisatie, Hamrah, is in het bezit van het PSO30+ certificaat. Dit betekent dat we officieel erkend zijn als een sociale onderneming. Daarnaast zijn we ook erkend door de WSPR, Werkgever Servicepunt Rijnmond.

Onze diensten en producten

Nederlandstalige taaltrainingen op maat

Onze Nederlandstalige taaltrainingen dekken alle niveaus af, van beginner (A1) tot gevorderd (C1). Je kunt kiezen voor online of fysieke lessen, aangepast aan leerdoelen en voorkeuren voor u persoonlijk.

Sectorspecifieke vaktaal

In samenwerking met bedrijven ontwikkelen wij e-learning voor sectorspecifieke vaktaal, zodat deelnemers de juiste taal- en vakvaardigheden opdoen voor hun toekomstige werkplek. 

Wilt u mondelinge en schriftelijke vaardigheden van u persoonlijk in het Nederlands of een andere vreemde taal te verbeteren? Onze half- tot gevorderde trainingen (A2-C1) helpen u om de communicatie op de werkvloer te optimaliseren.

Taaltrainingen in diverse moedertalen

Naast Nederlands bieden we ook taaltrainingen aan vanuit diverse moedertalen, zoals Turks, Arabisch, Perzisch, Romijns en Pools. Ontdek de mogelijkheden voor jouw specifieke taalbehoeften.

Skills training

Naast taaltrainingen bieden wij ook trainingen op het gebied van Rhino 3D-ontwerp software (gecertificeerd trainingscentrum) en VCA (basis en vol) vanuit het Perzisch.

Adaptieve e-learning op B2+/C1 niveau

Naast onze klassikale trainingen, bieden we ook adaptieve e-learningpakketten Nederlands op B2+/C1-niveau, ook beschikbaar in het Perzisch. Ontdek awinaacademy.com voor meer informatie.

Scroll to Top