SROI in taalonderwijs

De Eerste Taalschool met SROI

De Eerste Taalschool met SROI

Bij Hamrah staan we voor innovatie en maatschappelijke impact.
Vanaf augustus beginnen onze lessen en bieden we een breed scala aan diensten, variërend van privélessen tot fysieke bijeenkomsten. Wat ons echt onderscheidt, is dat wij de eerste taalschool in Nederland zijn die gebruik maakt van Social Return On Investment (SROI). Wat ons echt uniek maakt, is dat wij de eerste taalschool in Nederland zijn die Social Return On Investment (SROI) toepast. SROI in taalonderwijs

Wat is SROI?

Taalonderwijs met SROI voor Groei en Werkgelegenheid

SROI in taalonderwijs

Met SROI in taalonderwijs streven we ernaar om taalonderwijs een stap verder te brengen. Wij geloven dat taal de sleutel is tot persoonlijke en professionele groei. Daarom trainen we niet alleen in taalvaardigheden, maar bereiden we mensen ook voor op directe inzetbaarheid binnen jouw bedrijf. Door SROI in ons taalonderwijs te integreren, maakt jouw investering medewerkers taalvaardiger en bevordert tegelijkertijd werkgelegenheid en maatschappelijke vooruitgang.

Flexibel Taalonderwijs met SROI

Onze diensten zijn divers en flexibel om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu privélessen, groepslessen of online lessen wilt, Hamrah biedt de ideale oplossing voor al jouw taalleerbehoeften. Onze ervaren docenten en moderne leermiddelen garanderen een effectieve en boeiende leerervaring.

Taalonderwijs met Focus op Arbeidsmarkt en SROI

Taalonderwijs met Focus op Arbeidsmarkt en SROI

Wat Hamrah echt uniek maakt, is onze toewijding aan praktische vaardigheden en maatschappelijke verantwoordelijkheid door middel van SROI in taalonderwijs. Onze programma’s zijn ontworpen om niet alleen taalvaardigheden te verbeteren, maar ook om mensen voor te bereiden op succes in de arbeidsmarkt. Dankzij onze focus op SROI kunnen wij garanderen dat je kunt rekenen op goed opgeleide en gemotiveerde werknemers.
Bij Hamrah geloven we dat investeren in taal een investering is in de toekomst.
Onze unieke benadering van SROI.

contact: 0624600511

Scroll to Top