B1 online cursus bij Taalschool Hamrah

B1 examentraining online cursus

– Startdatum: 01-11-2024

– Lesdagen: Dinsdag & Vrijdag

– Lestijden: 18:30-21:30

– Cursusduur: 120 uur

– Prijs per uur: € 17

Vanaf 1 november start Taalschool Hamrah met de nieuwe B1 online cursus Nederlands. Deze cursus is ideaal voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren tot niveau B1, wat betekent dat je in het dagelijks leven goed uit de voeten kunt met de taal.

De lessen zijn speciaal ontworpen voor wie een druk schema heeft overdag en niet fysiek naar school kan komen. In deze cursus word je stap voor stap begeleid door ervaren docenten die ervoor zorgen dat je succesvol bent in het leren van de Nederlandse taal.

Wat moet je weten over de B1 online cursus

De B1 online cursus vindt plaats op dinsdag- en vrijdagavond, van 18:30 tot 21:30 uur. Dit maakt het ideaal voor mensen die overdag werken of andere verplichtingen hebben. De cursus duurt in totaal 120 uur, wat neerkomt op meerdere weken van intensieve lessen. De kosten zijn 17 euro per uur.

Flexibiliteit van online leren

Het grote voordeel van deze cursus is de flexibiliteit die het online leren biedt. Veel mensen hebben overdag een drukke agenda, door werk, gezin of andere verplichtingen. Dankzij de online opzet van de cursus kun je leren vanuit je eigen huis, zonder tijd te verspillen aan reizen naar een fysieke locatie. Je kunt inloggen waar je maar wilt en direct beginnen met de les. Dit zorgt ervoor dat je jouw tijd efficiënter kunt indelen en toch voldoende uren kunt besteden aan het verbeteren van je Nederlands.

Ervaren docenten met meertaligheid

Bij Taalschool Hamrah werken alleen ervaren docenten die je stap voor stap door de stof heen helpen. Wat de cursus extra bijzonder maakt, is dat de docenten Farsi spreken. Dit kan vooral voor cursisten die Farsi als moedertaal hebben, zoals expats, statushouders of vluchtelingen een groot voordeel zijn. De mogelijkheid om soms moeilijke concepten in je moedertaal uitgelegd te krijgen, kan het leerproces versnellen en vergemakkelijken.

De docenten van Taalschool Hamrah zijn niet alleen vakbekwaam, maar hebben ook veel ervaring met het werken met internationale studenten. Ze weten precies wat nodig is om jou door de moeilijkere delen van de Nederlandse taal te helpen en ze begeleiden je op een geduldige en persoonlijke manier.

Voor wie is de B1 online cursus geschikt?

Voor wie is de online taaltraining geschikt?

Deze B1 online cursus is geschikt voor iedereen die zijn of haar Nederlands wil verbeteren, ongeacht je achtergrond. Ben je een expat die in Nederland woont en werkt, een statushouder of vluchteling die zich wil integreren in de Nederlandse samenleving? Of ben je iemand die gewoon je taalniveau wil opkrikken om beter te communiceren in je dagelijks leven of op werk? Dan is deze cursus perfect voor jou. Door deel te nemen aan deze cursus krijg je de taalvaardigheden die je nodig hebt om beter te functioneren in een Nederlandstalige omgeving.

Kleine groepen voor persoonlijke aandacht

Een ander groot voordeel van de cursus bij Taalschool Hamrah is dat we werken met kleine groepen. Dit zorgt ervoor dat je meer persoonlijke aandacht krijgt van de docent en dat je makkelijker vragen kunt stellen als je iets niet begrijpt. Kleine groepen bevorderen ook de concentratie en interactie, waardoor je sneller leert. De docenten kunnen zich beter op iedere cursist richten en helpen je om stap voor stap vooruitgang te boeken.

Wil jij een B1 online cursus volgen?

Schrijf je dan nu in via onze website! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onze telefoonnummer 0645206665 of via onze e-mail adres cursus.admin@hamrah.nl. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Taalschool Hamrah!

Scroll to Top